Betala inte för något annat än resultat

AdsNinja annonsering

Med affiliatemarknadsföring får du en extremt kostnadseffektiv marknadsföring online, eftersom du bara betalar för resultat. Som en annonsör som ansluter sig till AdsNinja behöver du aldrig betala några onödiga avgifter, du betalar bara för den extra försäljning som vi genererar åt dig.

Det spelar ingen roll vilken typ av produkt eller service ni erbjuder, vårt nätverk täcker alla målgrupper.

Kontakta AdsNinja

Vad är affiliatemarknadsföring?

Affiliatemarknadsföring är prestationsbaserad marknadsföring via Internet där Publishers förmedlar potentiella kunder till annonsörers websidor. Denna form av marknadsföring är prestationsbaserad vilket innebär att publishern får betalt endast när dessa potentiella kunder genomför en överenskommen handling på websidan, t ex. genomför ett köp.

Betalning per köp, även kallat CPO som står för Cost Per Order är den stora skillnaden mellan affiliatemarknadsföring och traditionell marknadsföring på Internet där betalning utgår per visning av en annons eller per besökare som förmedlas till websidan.

Eftersom CPO-modellen innebär att du som annonsör endast betalar något när en försäljning utförs så innebär denna form av marknadsföring ingen ekonomisk risk.


Vad är AdsNinjas roll i det hela?

AdsNinja ger dig som annonsör tillgång till ett nätverk av Publishers. Att som annonsör själv söka efter och bygga upp relationer med bra Publishers tar väldigt mycket tid. Som affiliatenätverk ger vi dig en omedelbar tillgång till ett stort antal seriösa och aktiva Publishers.

AdsNinjas system ansvarar även för att spåra klick, försäljningar osv och presenterar all statistik I realtid vilket är mycket viktigt för både annonsörer och publishers.

Vårt team är dessutom till för att hantera kommunikation mellan Publishers och annonsörer vid eventuella frågor eller problem, allt för att avlasta dig som annonsör. Vi tillhandahåller support I princip dygnet runt till våra Publishers vid behov och det är inget du behöver tänka på.

Vi tillhandahåller även rådgivning till dig som annonsör om det behövs för att optimera din försäljning via affiliatemarknadsföring. Samtliga inom AdsNinja har mångårig erfarenhet av både affiliatemarknadsföring och traditionell marknadsföring vilket kan vara värdefullt för dig.

AdsNinja Affiliatemarknadsföring flow

Vad är egentligen en Publisher?

En publisher är ett företag eller en privatperson som mot provision marknadsför andra företags produkter eller tjänster.

Det finns olika sorters publishers och det är helt och hållet upp till dig som annonsör i vilken typ av marknadsföringskanaler du vill synas, några exempel är:

Email-publishers

Publishers som har databaser med emailadresser till vilka de skickar marknadsföring regelbundet.

Bloggar / hemsidor

Websidor med innehåll som handlar om olika ämnen. Det kan röra sig om bloggar, sidor med produktrecensioner osv.

Cashback / reward -sidor

Websidor där kunder får ersättning I form av poäng eller pengar för att genomföra köp på annonsörers webplatser.

Jämförelsesidor

Websidor som jämför produkter eller produkters priser och hjälper kunder att hitta det bästa erbjudendet.

PPC-Publishers (Pay per click)

Publishers som arbetar med så kallad sökmotormarknadsföring (SEM) där de betalar för att deras länkar till annonsörers sidor ska visas I sökmotorer som exempelvis Google.

Rabattkodssidor

Websidor som listar rabattkoder och erbjudanden från ett stort antal annonsörer.

Vill du veta mer om Affiliatemarknadsföring? Kontakta oss gärna så besvarar vi alla dina frågor.

Kontakta AdsNinja