Nyheter

AdsNinja expanderar till Spanien och Holland


AdsNinja växer stadigt och nu är det dags att expandera till fler Europeiska länder.

Läs mer


AdsNinja erhåller AAA-klassificering av Bisnode


Vi har nu nått ytterligare en viktig milstolpe på vår resa då AdsNinja har erhållit AAA-klassificering av Bisnode, den ledande företagsinformationleverantören i Europa.

Läs mer


AdsNinjas publishers nu ännu nöjdare


Vår senaste publisher-undersökning genomfördes under Januari - Februari och vi är väldigt glada över att se att så pass många är nöjda med oss! Vi gick från 97% 2016 till 98% 2017!

Läs mer


Nu ännu snabbare betalningar


AdsNinja uppdaterar sina betalningsvillkor till NET30 med start i Augusti.

Läs mer


Är AdsNinja marknadens bästa nätverk?


AdsNinjas mål är att förbli marknadens bästa Affiliatenätverk vilket innebär att vi konstant behöver feedback från våra användare. I slutet av Maj gjorde vi därför en undersökning där vi bad våra publishers besvara ett antal frågor anonymt. Resultatet kan sammanfattas enligt följande.

Läs mer


Achiever 2016 - AdsNinja


AdsNinja erhåller klassificeringen Achiever från Kauppalehtis analysenhet för sin ekonomiska prestation.

Läs mer


100% nöjdhetsgaranti till nya publishers


Nordens snabbast växande Affiliate Nätverk AdsNinja erbjuder nu alla nya publishers som registrerar sig 110% nöjdhetsgaranti.

Läs mer


Unikt tävlingssystem introducerat


AdsNinja, ett av Nordens ledande affiliatenätverk, har upptäckt att försäljningstävlingar för publicister är ett effektivt sätt att väcka intresse för annonsörernas kampanjer.

Läs mer


Undersökning av konsumenternas köpbeteende


AdsNinja Affiliatenätverk undersökte konsumenternas köpbeteende mellan januari och februari. Undersökningen baserades på ett urval av nästan 10000 kunder och resultaten från hundratals kampanjer i reklamnätverket.

Läs mer